Întâlnire de gradul 0: Iordănescu, față în față cu antrenorul lui Real, Ancelotti

Meciul amical disputat de România împotriva echipei naționale a Columbiei, marți, la Madrid, a fost prilejul unei întâlniri de gradul zero: selecţionerul „tricolorilor”, Edi Iordănescu şi tatăl acestuia, Anghel Iordănescu, s-au întâlnit cu antrenorul formaţiei Real Madrid, Carlo Ancelotti. Înaintea partidei, România a efectuat antrenamentul oficial la baza de cantonament a madrilenilor.

Familia Iordănescu s-a întâlnit cu Carlo Ancelotti la Madrid (FOTO: Facebook)
Familia Iordănescu s-a întâlnit cu Carlo Ancelotti la Madrid (FOTO: Facebook)

„Mândru şi recunoscător, alături de doi titani ai profesiei căreia şi eu îi dăruiesc totul! Fiecare secundă cu ei, o lecţie nepreţuită de fotbal şi viaţă!”, a notat Iordănescu Jr. pe rețelele sociale. De altfel, Edi Iordănescu se apropie pe final de contract cu Federația Română de Fotbal, mandatul său începând în ianuarie 2022 și expirând după EURO2024.

Mandatul lui Edi Iordănescu, aproape de final

Întrebat despre situația sa, antrenorul de 45 de ani a transmis: „Pentru mine, personal, asta nu e o problemă. Precum preşedintele FRF a transmis, poate o să avem o discuţie, după această acțiune. Pentru mine, a fost mai important să gestionez cu staff-ul meu această performanţă. Să ne gândim la ce avem de făcut în continuare, să pregătim atent strategia, să pregătim cât mai bine aceste acţiuni. Vă garantez că totul va fi la cel mai înalt nivel! Mai departe, vedem ce va fi. Vă asigur că naționala României va avea prioritate în sufletul meu mereu! Vom vedea exact ce gânduri are FRF, noua propunere, noua ofertă. Nu ştiu sigur. Nu ştiu cum pot evolua lucrurile. Eu sunt un om şi un antrenor care îşi asumă responsablităţi. Pentru a face acest lucru, trebuie să ştiu ce obiective se cer. Nu ştiu cum vede FRF continuitatea. Ar fi ideal să fie un răspuns până la turneul final, dar nu e nimic sigur”.
România a disputat două meciuri de pregătire, în vederea Campionatului European din vară, unul acasă, împotriva Irlandei de Nord, încheiat 1-1 și celălalt în compania Columbiei. 
Reamintim că EURO 2024 se va disputa între 14 iunie și 14 iulie, în Germania, iar naționala din România a fost repartizată în Grupa E a turneului, alături de Belgia, Slovacia şi Ucraina. România va debuta pe 17 iunie, contra Ucrainei, la München. Pe 22 iunie va avea loc meciul cu Belgia, la Köln, iar pe 26 iunie va întâlni Slovacia, la Frankfurt. Țara noastră va fi pentru a şasea oară la turneul final al Campionatului European, după ediţiile din 1984, 1996, 2000, 2008 şi 2016, cea mai bună performanţă reuşind-o în 2000 - sferturi de finală.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net